15 comments on “too much hot…

   • Yes, Thanks to Google translate, Paul! Google translate seems to be reasonably accurate for European languages, though I know it is terrible for Mandarin and Japanese. Îmi place să folosesc Google să traduc când vreau să mulțumesc persoanelor care cunosc limba engleză ca a doua limbă pentru posturile pe care le-am bucurat mai ales! În acest caz, ne arată Romnia prin postările dvs. și este mult mai frumoasă și mai interesantă decât mi-am dat seama când a fost sub controlul sovietic. Sunteți un ambasador pentru țara dvs. frumoasă și bogată în cultură, domnule!

    Like

    • WOW! Thank you so much, for beautiful words! …Si cand de gandesti ca suntem de origine latina, intr-o oaza de slavism….si daca te gandesti mai bune, suntem rude cu italienii, francezii, spaniolii, portughezii…as putea spune mai multe dar nu prea pot. Inca o data multumesc din suflet, stimate domn! nu ma acuzati ca nu am folosit diacritice…. 🙂

     Like

     • Am studiat limba latină ca student, am luat spaniolă la facultate și am fost un student teribil de amândoi! Cu toate acestea, datorită faptului că am învățat, pot să văd influența limbii latine în limba română și relația româncă cu celelalte limbi de dragoste. Pot trece printr-o sumă scurtă de franceză, înțelegând poate 60% din ea și ghicind semnificația din contextul restului. Sunt mai puțin succes cu spaniolă, deși germanul mă ajută cu olandeză. Limbajul este interesant pentru mine, dar am fost mereu un student de limbi teribile!

      Like

Comments are closed.